Hvad skal jeg bruge ?

Se først på vores monteringsvejledning link

Når du har et overblik over hvordan dine fliser med lys skal ligge, skal du måle afstanden på den samlede længde. Hvis du vil lave en havegang på fx 10 meter, anbefaler vi at du bruger et 3 meter forlængerkabel imellem fliserne. 
Hvis din strømkilde kommer ud midt i havegangen, skal du bruge et T-stykke. Fra T-stykket skal du derefter måle afstanden til dine fliser med lys, for at kunne bestille de rigtige forlængerkabler. 

Omformeren skal du placere tæt ved din strømkilde, og lige efter den sætter du dit skumringsrelæ. Skumringsrelæet må ikke sidde et sted hvor der ikke kommer naturligt dagslys, da det er den der skal tænde dine lamper, når det bliver mørkt. 
Vi anbefaler at du fastmonterer både omformer og skumringsrelæ, på en bygning, skur eller lign.

Sørg for at alle skruesamlinger er skruet godt sammen inden du lægger dem i jorden. Vi vedlægger 2 endemuffer, som du skal sætte på de sidste løse stik der ikke bliver brugt, i hver ende af din havegang.

Vi anbefaler at du lægger dine fliser med lys, så tæt op af et plankeværk, husmur eller andet, for at lyset kan lyse op ad noget. 

Saml alle dine kabler og lamper oven på jorden. Prøv at sætte strømmen til, og tjek at alt virker, inden du monterer dem i jorden.

De fliser du vil udskifte, kan du med 2 skruetrækkere nemt vride op. Når du har gjort det, erstatter du dem med dine nye fliser, fra Light By Juul.

Alle vores kabler og samlestykker er IP67 godkendte. Det vil sige godkendt til udendørs brug.

Strømmen til lamperne er 12 volt. Du kan ikke få stød på noget, og det er lovligt for en privat, at montere dette.

Se tekniske specifikationer her