Udendørs lys på havestien

Skab en varm velkomst med spydlamper fra Light By Juul

Her fortæller vi om hvordan spydlamperne kan hjælpe dig i mørket, hvordan de er monteret og hvordan de har forvandlet denne mørke sti til en varm og indbydende velkomst.

Efter en lang dag på arbejde er der ikke noget bedre end at komme hjem til en smuk og indbydende have. Men hvad sker der, når mørket falder på, og du ikke kan se vejen til din hoveddør? Her kommer Light By Juul løsningen ind i billedet.

Spydlamper gør en forskel på havestien

Vi har brugt spydlamper, som er perfekte til at lyse stien op og skabe en varm og indbydende velkomst.

Med det enkle og elegante design kan de let monteres på stien eller i trappe, så de ned på stien og viser dig vejen hjem. Før var der kulsort i haven, men nu kan du nyde at komme hjem, også når det er mørkt.

Langs stien er det Juulie spydlampen, som er monteret. Lampen har flere muligheden, da den både kan lyse opad og nedad. Med lyskilden kan du justere lyskeglen, så det passer perfekt til din havesti eller have. Her kan du se spydlampen monteret oppe i bedet, så lyskeglen rammer ned på stien.

I trappen er der monteret den lille Cosmos rust spydlamper.  Spydlampen er så lille, at den er monteret vandret ind imellem de store sten. Der skulle graves lidt bagved og inde imellem stenene for at få gemme kablerne væk. Lampen ligger nu diskret og lyser perfekt ud på trappetrinene.

Lys på havestien skal sættes rigtigt

Ingen af lamperne blænder dig, når du går på stien eller skal op og ned ad trappen. De passer perfekt til deres formål.

Gå ikke glip af muligheden for at nyde din havesti og undgå at falde over trappen.

Besøg vores hjemmeside i dag og find de perfekte spydlampe fra Light By Juul til din have. 

https://lightbyjuul.dk/.../kopi-af-spydlampe-light-up-3-w-1

https://lightbyjuul.dk/collections/spydlamper-rust/products/spydlampe-cosmos-rust