Om Light By Juul

Det var en tidlig forårsdag i 2017, og de sidste søm var netop blevet sat i et nyrenoveret hus nord for København.

Der var gået måneder med byggemøder og entreprenørmaskiner. Detaljerne på ejendommen var til at få øje på, og byggeriet var gennemført og gennemtænkt; med de helt rigtige materialer, konstruktioner og løsninger.

Ejendommens ejer hed Peter Juul, men han var ikke tilfreds. Med huset jo, men han følte, at der manglede noget. Han kunne ikke helt sætte ord på, hvad det var; men følelsen af ’hygge’, når man kiggede på huset udefra, var der ikke rigtig. Indkørslen og haven var mørk. Og det var kun lamperne på husmurens facade, der lyste op.

Han kom frem til, at mere udendørsbelysning kunne skabe den manglende hygge, men det var nærmest umuligt at finde lamper og alt det, der ellers skulle bruges. Kunne det virkelig passe, at det skulle være så besværligt? Det blev starten på idéen til Light By Juul. Et husprojekt blev til en idé.

En idé blev til et produkt.

Og et produkt blev til et patent.

Resten er historie.

Hos Light By Juul er vi passionerede omkring lamper og lys

Vi har brugt lang tid på at finde det helt rigtige varme lys til vores lamper og udvælge de rigtige materialer for at kunne udvikle et produkt, der både er let at bruge, langtidsholdbart og klimavenligt. Og som kan skabe den der helt særlige stemning, når man kigger på et hus udefra. Eller når man kigger ud af sit vindue om aftenen.

Vi går ikke på kompromis, og vi er kun interesserede i at sælge de bedste løsninger og udendørsbelysning, der passer til den enkeltes hus og have.

Derfor bruger vi også gerne tid på individuel rådgivning.
→ Vi satser på kvalitet

Et kendetegn for vores lamper er, at de er designet i høj kvalitet.

De er fremstillet af rustfrit stål, så de kan modstå vind og vejr.
Vores sten er udviklet og produceret i Danmark, og de er alle boret i hånden, mens elektronikken er gennemgået og testet, så de forlader vores produktion med faglig stolthed.

Det har været vores klare mission fra dag ét at beholde produktionen i Danmark for på den måde at sikre den højest mulige kvalitet.

→ Vi tror på bæredygtighed og klimavenlige løsninger

Vi er sammen om den planet, som vores børn skal blive gamle på, og derfor er vores produkter udviklet med en bæredygtig vision.

Det er fx derfor, at vores lamper kun forbruger 0,6 W pr. stk. Det betyder, at en lampe, der brænder i 24 timer, hver dag i et helt år, har et s amlet forbrug på 17 kr. Og hvis du også investerer i et skumringsanlæg, så lyset kun brænder i de mørke timer, er forbruget en brøkdel.
→ Vores løsninger er specialdesignet og patenteret

Vi har skabt en række lamper og et produkt, som er så unikt og innovativt, at vi har fået det patenteret.

Det har krævet flere års arbejde og mange timer med produktudvikling. Og vi har kun kunnet gøre det, fordi vi ikke bare sælger sten med lys, men en samlet løsning, hvor alt fra kabler til omformere er specialdesignet.

Det var vi nødt til for kunne skabe den udendørsbelysning, som Peter Juul manglede efter at ha’ renoveret sit hus … og den udendørsbelysning, som vores kunder i dag elsker, når de kommer sent hjem eller kigger ud af deres vindue om aftenen.